24.06.2015

Wet N Wild Reserve Your Cabana

Herkese merhaba :)

Işıltılı makyajlar son birkaç senedir baya bir gözde.Bunun için sıvıdır,tozdur,kremdir çeşit çeşit ürünler kullanılmakta.Bende bugün elimdeki ışıltılı bir pudradan bahsedeceğim.

Bu pudra aslında bronzer serisinin en açık rengi.Ama bronzer dediğime bakmayın bronzlukla alakası yok.




Evet,ambalaj dandik.Üstündeki yazılar hemen silindi.Boyutu ise Flormar'ın meşhur tabak boyutunda bronzerı kadar olmasa da büyük sayılır.

Ürünü ne kadar sık kullandığım belli oluyordur.Bazı yabancı bloggerlar bu pudrayı Hourglass'ın meşhur ışıltılı pudrasına muadil gösteriyor.


Pudraya gelince kapatıcılığı yok.Ben ten makyajımın üstüne son rötüş olarak yada tek başına kullanıyorum.Işıltılı bir pudra olduğunda matlaştırma gibi bir durum söz konusu değil.İçindeki ışıltılar sizi korkutmasın öyle sim sim durmuyor.Herkesin öve öve bitiremediği Rimmel Londan Wake Me Up fondöten bana baya simli gelmişti mesela.Bunun ışıltısı çok daha zarif. Umarım fotoğraflarda yansıtabilmişimdir ışıltıyı.


Eğer ten makyajımı sabitlesin ama aynı zamanda matlaştırmasın fiyatı da biraz uygun olsun diyorsanız bu pudrayı tavsiye ederim.


Bu pudraya Gratis'lerden ulaşabilirsiniz.Bu arada fiyatı 16-17 lira olması lazım.Gratis'in sık sık indirim yaptığını düşünürsek daha da uygun fiyata alabilirsiniz.Bence denemeye değer. :)






2 yorum :

  1. Uygun zamanda hemen gidip deneyeceğim! :) Çok yararlı ve eğlenceli bir yazı olmuş canımcım.
    Bu arada benim bloguma da beklerim. :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler,bence de mutlaka dene ;) takipteyim canım :)

    YanıtlaSil